fredag 30 september 2011

haha

daniel är den bästa

:dddd

Jag kämpar hårt och får hjälp av vänner och en av dom som pratar med mig nu är Sebastian Larsson i min klass och han gör mig på lite bättre humör :) tack sebbe.
Här får ni se en bild på Sebastian/Sebbe:)





:/

Vet inte hur jag  mår längre. Ibland mår jag dåligt och inte vet vart jag ska ta vägen. Men ibland känns allting bra och är glad att jag finns men känns som att jag har förändrats en hel del och att folk vet vad som krävs för att göra mig sårad eller annat. Jag har testat på saker för att få reda på vad som gör så att jag mår bättre men har inte hittat det än. Min Depp musik är Sofijah elr Issa elr Anton och affe. Har haft falska och äkta vänner i mitt liv men vet inte vad som finns kvar i mitt liv. Jag har förlorat vänner och dom som har betytt mkt för mig. Har blivit sårad,mobbad,kränkt,slagen och annat jag har kämpat i många år nu och har fått hjälp av mina kompisar i många år också. Nu just idag känns det som att jag inte har något kvar typ men jag kommer kämpa tills jag inte orkar mer. Dom som har hjälpt mig att hålla mig uppe på mina ben är  Jenny hegen, Emmy Nilsson, Angelica nilsson,Amanda käll,Sandra Svensson,Victoria Sandholm,Emilia Bergqvist,Vilma Elmebergen,Julia Barrstarnd,Therese Nyström,Teres Larsson,Rebecka rajgård, Michaela Lagerbjelke, Sebastian Larsson, Emma Sjögren,Felicia Wilhelmsson,Samantha Wilhelmsson, Alexander Mangos,Evelina Brag, Noah sjögren och några andra. Tack för att ni finns men känns som att allt blir sämre och sämre hela tiden:( Vf är det just jag som blir sårad,mobbad,kallad saker,skadad,kränkt, dissad,playad,driven med? :( Kommer försöka kämpa i fler år nu..

Lite bilder från skolan idag!

Detta är sebbe:)



haahha Sebbe och Simon på bilden
 Nu kommer en bild från so lektionen


hahaha kul som fan <3


7c äger


torsdag 29 september 2011

hahaha fett

Idag har man varit med Samuel,Daniel,Emmy,lill Daniel, Kevin och Jerick-.-
Hade kul med 5 st och Samuel,Kevin,Emmy,Lill Daniel och Daniel har man alltid jävligt kul med :) <3



tisdag 27 september 2011

hahahah

idag har det varit en vanlig tisdag i skolan. Jag gick upp kl 06.00 och fixade mig, sen blev det att skynda sig att äta frukost och gå till  bussen kl 07:07 och   sen när jag kom till skolan så var min första lektion sv-.- tråkigaste . efter rasten blev det matte :( klarade allt för det var lätt och sen blev det lunch rast med äcklig mat så åt inget ,jag gick ist till ica för att köpa en fralla ist och sen hade man idrott :( och franska . sista lektionen var fysik och dt sög kuk. senare tog man bussen till stan för att hoppa på 400 bussen till oskarström :) <3  I helgen blir det att flytta :( men får större rum:)

prov i mon -.-<3

måndag 26 september 2011

Här kommer några bloggare.

www.victordanielsson.blogg.se
www.vilmaelmebergen.bloggplatsen.se
http://xoxomylifexoxo.blogg.se/ 
Texxe9703.blogspot.com
www.kawaiimilla.blogg.se


vet inte vad som händer med mig!

Jag vet inte vad som är med mig men på något sätt mår jag inte så jävla bra:(
Jag en klump i halsen och ont i magen . tror att lite av det beror på hur jag har känt mig. Vissa gånger har jag knappt vetat var jag ska ta vägen men idag har jag haft kul ,samtidigt varit lite deppig för att jag skulle varit med en som går i min skola men så blev det inte för den personen svarar inte när jag smsar,ringer eller något sånt ,vet inte om jag kan lita på den nu. Men jag får se vad han/hon säger i morgon i skolan .

idag ska man va med emmy,kevin och daniel.;-)

Idag(igår) var jag med daniel,kevin och emmy plus lill daniel:) <3 kul hade vi men det blev tråkigt när jag skulle åka hem

Jag och Evvez

Sitter på mitt rum med Evvez och typ tråkar:)<3 har sovit med henne i natt fast att hon hade skola :) <3 evvez och jag är dom bästa <3 hahah tråkar för skulle varit med samuel men han svarar ej när jag ringer för han snackade med någon annan :) <3hahahah har studie dag men vill ej till skolan i morgon för ska veta prov resultaten på so och franska -.- palla ej med skolan för det är jobbigt folk som håller på men jag får leva med det . Dom som mobbar folk eller något sånt, gör det bara för att dom själv har blivit mobbade innan elr mått dåligt. lite dumt att man utsätter andra för saker när man sj har blivit mobbad eller mår skit för det gör bara så att andra mår skit.

lördag 24 september 2011

en natt me emmy

har varit me emmy hela natten:))) har haft as kul & vi har badat bubbelpool & flabbat ihjäl oss:))))) älskar emmy.. bästisar:))

torsdag 22 september 2011

nt mkt men ändå något:)

idag  hade man prov -.- men det gick  bra  iaf :) hihi nu sitter man vid datorn och tråkar , om ni har förslag på vad ni vill att jag  ska lägga  ut  så kan ni  skriva det till mig :) hr nt så mkt att säga nu .

puss och karm :* 

onsdag 21 september 2011

lite att läsa

idah har jag varit i skolan & haft kul ganska mkt , jag ska förbereda mig till mitt prov i mon:( längtar *host* men man för väl stå ut me det.
ska försöka bli smalare & träna lite.. puss från mig

lördag 17 september 2011

hej alla sm kollar min blogg:)

förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men  a in mer på denna blogg det ska ändras på. ska försöka blogga varje dag:) puss t alla som läser min blogg & kommer lägga in mer på denna blogg. :)

söndag 11 september 2011